Македонија 10. март 2021. / 10:30

Јанушев: Поради криминалот на Заев и Филипче, Македонија нема вакцини

Јанушев: Поради криминалот на Заев и Филипче, Македонија нема вакцини

Според текстот на Џовани Каподистрија објавен во италијанскиот весник Ла Верита, Филипче и Заев лажеле дека не сакаат да набават кинески вакцини, а причината за враќањето на авансот е во изборот на фантом фирма од страна на Владата преку која биле набавени вакцините.

Ок е, барем не биле пранкери овој пат. Има напредок! Добро бре, до кога? Зошто? Како?

Според текстот на Џовани Каподистрија објавен во италијанскиот весник Ла Верита, Филипче и Заев лажеле дека не сакаат да…

Posted by Igor Janushev on Wednesday, March 10, 2021