Македонија 07. ноември 2018. / 00:56

Искршена колата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ

Искршена колата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ

Доцна вечерва било искршено задното стакло од автомобилот на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски.

Портпаролот објави фотографии од задното стакло на неговиот Сеат Леон кое било со искршено стакло. Вели дека нема да го пријави случајот во Полиција, затоа што полицијата под власт на СДСМ е неспособна да расчисти убиства со години.