Македонија 10. октомври 2019. / 15:44

Интервју со проф. Илија Ацески: За корупцијата и непотизмот на УКИМ и ФЗФ

Интервју со проф. Илија Ацески: За корупцијата и непотизмот на УКИМ и ФЗФ

Во денешното интервју на Лидер разговаравме со пензионираниот професор Илија Ацески.

Тема на интервјуто е корупцијата на УКИМ.

&nbsp