Македонија 10. јули 2020. / 18:23

(ИНТЕРВЈУ) Николоски: Прво ќе го победам Заев во четворка, па ВМРО – ДПМНЕ ќе прави влада

(ИНТЕРВЈУ) Николоски: Прво ќе го победам Заев во четворка, па ВМРО – ДПМНЕ ќе прави влада

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во интервју за „Лидер“ за победата на противкандидатот Зоран Заев во четворката и составување нова влада од ВМРО-ДПМНЕ.