Македонија 12. мај 2020. / 14:28

Ѓорчев: Зарем луѓе треба да умираат поради хировите на Заев?

Ѓорчев: Зарем луѓе треба да умираат поради хировите на Заев?

Сите светски настани од јуни па се во наредните месеци се откажани, само Заев бара избори во јуни, напиша Влатко Ѓорчев на социјалните мрежи.  Изборите на Заев се лудост !!! Зарем луѓе треба да умираат  поради хировите на Заев?Избори ДА, но БЕЗ жртви и зараза. Ќе паднат на избори и ќе бидат поразени, напиша Ѓорчев.