Македонија 01. ноември 2020. / 12:15

Ѓорчев: Во 2012 и 2014 ВМРО-ДПМНЕ набави 70 амбулантни возила, СДСМ во 2020 нула!

Ѓорчев: Во 2012 и 2014 ВМРО-ДПМНЕ набави 70 амбулантни возила, СДСМ во 2020 нула!

Владимир Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека годинава се набавени нула амбулантни возила додека во 2012 како за пример се набавени 70.

-Набавени амбулантни возила:
2012 год: 70 возила (влада на ВМРО-ДПМНЕ)?
2014 год: 70 ? (влада на ВМРО-ДПМНЕ)?
2019 год: 12 возила (влада на СДСМ) ?
2020 год: О (нула) возила ? Оставка‼️, стои во неговиот пост на Фејсбук.

 

Набавени амбулантни возила:

2012 год: 70 возила (влада на ВМРО-ДПМНЕ)?
2014 год: 70 ? (влада на ВМРО-ДПМНЕ)?
2019 год: 12 возила (влада на СДСМ) ?
2020 год: О (нула) возила ? Оставка‼️

Posted by Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) on Saturday, October 31, 2020