Македонија 22. ноември 2020. / 23:47

Ѓорчев: Корона фијаското донесе повеќе жртви од земјотресот, време е за оставки

Ѓорчев: Корона фијаското донесе повеќе жртви од земјотресот, време е за оставки

Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ вечерва на својот Фејсбук профил напиша дека корона фијаското донесе досега повеќе жртви и од земјотресот и бара оставки.

Земјотресот: 1.100 мртви.
Корона фијаското: 1.500 мртви. Досега.
Трагедија. Оставка‼️, напиша Ѓорчев.