Македонија 23. март 2020. / 16:58

Ѓорчев до Шилегов и Владата: Ги ризикувате животите на илјадници граѓани, како да се држи растојание 1 метар?

Ѓорчев до Шилегов и Владата: Ги ризикувате животите на илјадници граѓани, како да се држи растојание 1 метар?

До Владата и Шилегов: Како да се држи растојание 1 метар???,  реагира преку социјалната мрежа пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ѓорчев.

Оставка‼️ Ги ризикувате ЖИВОТИТЕ на ИЛЈАДНИЦИ луѓе. Ова е ФИЈАСКО, напиша Ѓорчев.