Македонија 19. мај 2019. / 21:02

Героски: Директорот на Зоолошка имал долга историја на неконтролирани испади

Героски: Директорот на Зоолошка имал долга историја на неконтролирани испади

Новинарот Бранко Героски по скандалот и навредите кои ги упати директорот на зоолошката градина Скопје до иселениците по повод Евровизија, сподели свој статус и уште една навреда која ја искажа Ѓорги Галетановски недамна за време на претседателската кампања.

-Директорот на Зоолошка имал долга историја на неконтролирани испади. Еве еден пример за тоа. Колку и да бул успешен менаџер (како што велат некои), човеков е за метла под итно, стои во неговиот пост на Фејсбук.