Македонија 15. ноември 2020. / 21:00

(ФОТО) Со илјада светилки над Скопје, ВМРО-ДПМНЕ им оддаде почит на жртвите од коронавирус

(ФОТО) Со илјада светилки над Скопје, ВМРО-ДПМНЕ им оддаде почит на жртвите од коронавирус

ВМРО-ДПМНЕ денес одржа настан каде на симболичен начин оддаде почит за жртвите од КОВИД 19.

Настанот се оддржа во 18 часот пред СЦ „Борис Трајковски“, при што изјава за медиуми даде Рашела Мизрахи, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.