Македонија 21. декември 2019. / 15:28

(ФОТО) Салата „Јане Сандански“ преполна: Луѓе желни за промени

(ФОТО) Салата „Јане Сандански“ преполна: Луѓе желни за промени

Салата „Јане Сандански“ во Аеродром каде денес ВМРО-ДПМНЕ организира собир, е преполна.

Македонија е на нозе, „Обновата доаѓа“ е пораката која денес ќе ја пренесе пренесена од лидерот на партијата, Христијан Мицкоски.

Правда, Принципи, Промени, Победа за #ОбноваНаМакедонија!