Македонија 25. февруари 2020. / 18:54

(ФОТО) Над 27.000 луѓе на маршот на ВМРО-ДПМНЕ, без ниту еден автобус

(ФОТО) Над 27.000 луѓе на маршот на ВМРО-ДПМНЕ, без ниту еден автобус

На денешниот протест организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ со мото против неправдите кои власта на Заев ги нанесе на Македонија и Заев е виновен, над 27 000 луѓе искочија на марш, кој започна пред Јавното обвинителство а треба да заврши пред Врховниот суд.