Македонија 25. јануари 2021. / 14:50

(ФОТО) Младината на СДСМ не го познава македонскиот јазик!

(ФОТО) Младината на СДСМ не го познава македонскиот јазик!

По повод Mеѓународниот ден на образованието, 24 јануари, локалните комитети на младината на СДСМ организираа сликање со пароли.

Иако на поголемиот дел од паролите имаше корисни работи, сепак некои од нив беа со недозволиви правописни грешки.

За ова реагираше и Твитер заедницата, а со истото се пошегуваа профили уште на неколку социјални мрежи.

Со коментар за оваа грешка се јавија и некои профили на Инстаграм.