Македонија 13. август 2020. / 15:42

(ФОТО) Мицкоски и пратениците кај Пендаровски

(ФОТО) Мицкоски и пратениците кај Пендаровски

Поголем дел од пратениците на ВМРО-ДПМНЕ на чело со лидерот Христијан Мицкоски стасаа  во вилата Водно за да го прашааат претседателот Пендаровски за арументите со кои му го додели манндатот на Зоран Заев. Мицкоски смета дека тоа е противуставно и оти од шефот на државата сакаат лично да им објасни.