Македонија 05. јуни 2020. / 19:19

Филипче: Имаме 13 заразени здравствени работници

Филипче: Имаме 13 заразени здравствени работници

Министерот за здравство Венко Филипче информира на прес конференција дека има 13 заразени здравствени работници.

Во ГОБ „8 септември“ се заразени 11 здравствени работници а во Гинеколошко акушерската клиника има заразени сестра и техничар.