Македонија 06. март 2021. / 15:36

Дурловски: Поништување на штетните договори и ослободување на невините, а потоа помирување

Дурловски: Поништување на штетните договори и ослободување на невините, а потоа помирување

Поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ, кој на последните парламентарни избори беше носител во ИЕ5, Игор Дурловски, на својот Твитер профил го искажа своето мислење во врска со понудата на Заев за заедничка широка влада.

Дурловски напиша дека помирување би било можно, само ако се поништат сите штетни договори, ослободување на невините од затвор, како и поднесување на одговорност од надлежните.