Македонија 11. август 2019. / 14:48

Дурловски: Ме возбудува фактот што италијанскиот весник го користи името Македонија

Дурловски: Ме возбудува фактот што италијанскиот весник го користи името Македонија

Оперскиот пејач Игор Дурловски го коментира случајот „Рекет“ на својот Фејсбук профил односно фактот дека во натписите во италијанскиот весник се користи името Македонија, без Северна.

Во целава саупница најмногу ме возбудува фактот што италијанскиот весник го користи вистинското име на мојата татковина, пишува оперскиот пејач Игор Дурловски на Фејсбук.