Македонија 06. март 2021. / 14:42

Димовски: Единствена заедничка позиција на сите е дека е потребна промена на Владата

Димовски: Единствена заедничка позиција на сите е дека е потребна промена на Владата

Поранешниот пратеник и актуелен член на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, на својот Твитер профил напиша статус во кој го искажа своето мислење околу понудата на Зоран Заев за широка влада во која би била вклучена и ВМРО-ДПМНЕ.

Како што вели, единствена заедничка позиција на сите во Македонија, е дека на државата и е потребна друга влада, различна од актуелната.