Македонија 15. октомври 2019. / 23:20

Димитров: Само тој што не весла има време да го ниша чамецот

Димитров: Само тој што не весла има време да го ниша чамецот

По завршување на денешниот состанок на министрите на ЕУ кои не донесоа одлука за почнување преговори со МакедонијаМинистерот за надворешни работи, Никола Димитров, објави статус на својот Фејсбук профил на кој го цитираше Жан-Пол Сартр и напиша:

– „Само тој што не весла има време да го ниша чамецот.” – Жан-Пол Сартр – напиша Димитров.

“Само тој што не весла има време да го ниша чамецот.”
Жан-Пол Сартр

“Only the guy who isn’t rowing has time to rock the boat.”
Jean-Paul Sartre

Posted by Nikola Dimitrov on Вторник, 15 октомври 2019