Македонија 26. ноември 2020. / 10:20

Цветанова: Заев арам да ти е воздухот македонски што го дишеш

Цветанова: Заев арам да ти е воздухот македонски што го дишеш

Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова „распали“ по премиерот Зоран Заев по неговото интервју за бугарската агенција БГНЕС.

Не постои збор што може да го опише националниот срам манифестиран во ликот и делото на Зоран Заев. Арам да ти е воздухот македонски што го дишеш – напиша таа!