Македонија 16. јули 2019. / 16:39

Цветанова до Димитров: Видовме колку ве бива

Цветанова до Димитров: Видовме колку ве бива

Поранешната министерка за култура му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на случајот „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè биде“.

Видовме Димитров Никола колку и за што Ве бива! И тие што не можеа да видат, сега прогледаа, напиша Цветанова.