Македонија 17. февруари 2021. / 10:45

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски денеска во посета Тетово

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски денеска во посета Тетово

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски денеска ќе ја посети општина Тетово.

Од партијата информираат дека Николоски ќе оствари средба со бизнис секторот во склоп на Фабриката Тетекс, а ќе ја посети и технолошко индустриската развојна зона.

Планирано е потпретседателот на партијата да даде изјава.