Магазин 22. јануари 2021. / 15:35

(ВО ЖИВО) Мартин Костадиновски гостин во „Лидер на неделата“

(ВО ЖИВО) Мартин Костадиновски гостин во „Лидер на неделата“

Во новото издание на емисијата „Лидер на неделата“ со Катерина Тодевска-Спасиќ гостин е Мартин Костадиновски, сопственик на ПР агенцијата „Why not“.

Емисијата може да ја погледнете ТУКА.