Магазин 08. март 2019. / 20:25

(ВИДЕО) Слушнете ја евровизиската песна со која ќе не претставува Тамара Тодевска

(ВИДЕО) Слушнете ја евровизиската песна со која ќе не претставува Тамара Тодевска

Вечерва беше промовирана евровизиската песна со која ќе не претставува Тамара Тодевска. Текстот e Коста Петров и Сања Поповска, композитори се Дарко Димитров, Роберт Билбилов и Лазар Цветковски, спотот е дело на Чедо Поповски.

Слушнете ја во продолжение.