Магазин 08. октомври 2019. / 11:08

Велешани реагираа на ,,новата иновација”: Градски фонтани со цевки за фекална канализација

Велешани реагираа на ,,новата иновација”: Градски фонтани со цевки за фекална канализација

На социјалните мрежи се појавија фотографии на кои се гледа како новите градски фонтани во Велес добиваат ,,уникатен” изглед.

Во коментарите на фејсбук објавата може да се забележи дека граѓаните се прилично револтирани.