Македонија 18. февруари 2021. / 21:58

Мицкоски од Велес: Власта е на стаклени нозе, прашањето е не дали, туку кога оваа Влада ќе падне!

Мицкоски од Велес: Власта е на стаклени нозе, прашањето е не дали, туку кога оваа Влада ќе падне!

Вечерва во Велес. Власта е на стаклени нозе, прашањето е не дали, туку кога оваа Влада ќе падне.

Македонската пролет доаѓа!, објави на Фејсбук, лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Вечерва во Велес. Власта е на стаклени нозе, прашањето е не дали, туку кога оваа Влада ќе падне.
Македонската пролет доаѓа!

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, February 18, 2021