Магазин 18. август 2019. / 12:12

Сообраќајот на патот Струмица-Валандово во целосен прекин

Сообраќајот на патот Струмица-Валандово во целосен прекин

Сообраќајот на регионалниот пат Струмица-Валандово, кај селото Костурино од 11 часот е во целосен прекин.

Од Авто-мото сојузот посочуваат дека сообраќајот е во прекин поради сообраќајна незгода.