Магазин 12. декември 2019. / 12:12

Одрони на патот Скопје – Велес, сообраќајот по една коловозна лента

Одрони на патот Скопје – Велес, сообраќајот по една коловозна лента

На патот Катланово – Велес, во делот по манастирите, има одрони на патот поради што сообраќајот се одвива по една коловозна лента.

Од јавното претпријатие „Македонија пат“ за МИА изјавија дека нивни екипи се испратени на терен и се работи на расчистување на патот.

Дотогаш, велат од таму, сообраќајот ќе се одвива по една коловозна лента