Магазин 11. февруари 2021. / 15:42

Ненад Јовановиќ: Бајден тргна по стапките на Заев

Ненад Јовановиќ: Бајден тргна по стапките на Заев

Ненад Јовановиќ, во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5, изјави дека политиките на Џо Бајден се идентични со политиките на премиерот Зоран Заев.

-Политиките кои он ги заговара се идентични со политиките со Зоран Заев, рече Јовановиќ.

Инаку, водителката на емисијата на гостинот кој е познат по аналитичките оценки „Браво Заев“ и „Браво Димитров“, му го постави ама баш ова прашање:

-Дали вие себе се сметате за еден од интелектуалците кои гравитираат кон Заев?

Целото видео можете да го погледнете на следниот ЛИНК.