Магазин 14. септември 2020. / 21:52

(ФОТО) Бизнис, политичко новинарска дружба – братот на премиерот во друштво на познат новинар и пи-ар експерти!

(ФОТО) Бизнис, политичко новинарска дружба – братот на премиерот во друштво на познат новинар и пи-ар експерти!

Слика со постар датум, стигна до редакцијата на Лидер.

Се работи за фотографија уште од струмичкиот карневал.

На сликата се гледа Вице Заев, брат на премиерот Зоран Заев, а заедно со него е директорката на Маркетинг во ЕВН Ленче Карапузовска.

Присутен е и познатиот новинар Горан Михајловски, сопственик и уредник на портслот СДК, фамилијарно побрзан со добитничка на грант од фондот за иновации.

Тука е и Ангелка Пеевска Лауренчиќ, директорка на маркетинг компанијата која работи со ЕВН но и со многу државни институции од кои добива тендери.