Магазин 03. јануари 2021. / 16:44

Да му помогнеме на семејството Лазаревски, живеат во многу тешки услови

Да му помогнеме на семејството Лазаревски, живеат во многу тешки услови

На едно семејство му е потребна помош од хуманите граѓани.

Нивната сторија можете да ја погледнете на ОВОЈ ЛИНК.

Семејството Лазаревски живеат во ужасни услови, а еве на кој начин може да им се помогне.