Магазин 10. март 2021. / 14:27

Отворени телефонски линии за донации: Да помогнеме Марко побрзо да замине на лекување!

Отворени телефонски линии за донации: Да помогнеме Марко побрзо да замине на лекување!

Почитувани хумани луѓе. Упатуваме заеднички апел да му помогнеме на ова мало детенце Марко кое има само 6 годинки и му е дијагностициран тумор на мозокот. Со нашата симболична помош ќе допринесеме за побрзо Марко да замине на операција во „Аџибадем“ – Турција која чини 56,570 евра.

Нема недостижна цена која заеднички сплотено неможеме да ја достигнеме, затоа уште овој момент телефоните во рака и со секој наш повик на броевите од А1 и Телеком мрежата ќе го забрзаме процесот кој значи живот!

ТЕЛЕКОМ ❤️: 143 117

A1 ❤️: 143 555

Сите кои сакаат да донираат преку друг метод истото можат да го направат на официјалната хуманитарна ж-сметка: 300001000026677

Комерцијална Банка АД Скопје
Марко Шпетков – донации
Девизна сметка – МК 07300307050978133 / SWIFT: KOBSMK2X

Komercijalna Banka AD Skopje
Emilija Bogeska Shpetkova – Cel na doznaka: Donacii za Marko Shpetkov

Ајде хумани луѓе, да подадеме рака и Марко побрзо да се излекува!

Донации преку мрежата на „GoFundMe“ – ТУКА

Споделете, донирајте!