Хроника 08. ноември 2018. / 15:06

(ВИДЕО) Спасовски: Идентификуван е напаѓачот на медицинската сестра

(ВИДЕО) Спасовски: Идентификуван е напаѓачот на медицинската сестра

Полицијата се уште трага по напаѓачот на медицинската сестра.

Тој е идентификуван, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Најави дека ќе се разговара за ангажирањето полицајци во дел од клиниките.