Хроника 05. септември 2019. / 09:43

(ВИДЕО) Се бараат крадци од Струмица – мажа и жена „оперираат“ во продавница

(ВИДЕО) Се бараат крадци од Струмица – мажа и жена „оперираат“ во продавница

На Фејсбук кружат три видеа на кои убаво се гледаат „ликот и делото“ на струмички крадец. Шемата е најверојатно разработена, пишува Република.

Возрасни маж и жена, навертојатно сопружници, влегуваар во продавница со намера да пазарат. Пребирливи се, долго разгледуваат и го користаат моментот да ја испразнат касата кога ќе се создаде гужва.