Хроника 26. мај 2019. / 20:41

(ВИДЕО) Камион гори на патот кај Велес

(ВИДЕО) Камион гори на патот кај Велес

Црн, густ чад ги запира возачите. На патот Велес-Лизово гори камион.

Очевидци за КУРИР велат дека горењето на камионот почнало од гумите.

Запалениот камион на патот, според информациите, ќе остане цела вечер.