Хроника 10. јули 2018. / 19:40

Сообраќајка на патот Градско- Прилеп, сообраќајот во прекин

Сообраќајка на патот Градско- Прилеп, сообраќајот во прекин

Сообраќајот на регионалниот пат Градско- Прилеп кај тунелот м.в. Фариш од 17:15 часот е во прекин, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија.

Прекинот на сообраќајот е поради случена сообраќајна незгода.