Хроника 14. септември 2018. / 22:33

ШОКАНТНО: Брутално убиство во Прилеп, по убиството жртвата била и запалена во автомобилот

ШОКАНТНО: Брутално убиство во Прилеп, по убиството жртвата била и запалена во автомобилот

Неофицијално убиен па потоа запален е битолчанецот со иницијали Б.А.Злосторството е сторено по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на лице место.

Повеќе информации во текот на ноќта