Хроника 16. јануари 2021. / 16:28

Се запали плинска боца со која се загревал дуќан во Струмица

Се запали плинска боца со која се загревал дуќан во Струмица

Во 14.30 часот на ул.Младинска , ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 5 пожарникари-спасители учествуваше во гаснење на запалена плинска боца која се користела за загревање на дуќан за зеленчук и овошје.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.