Хроника 27. август 2019. / 16:18

Откриени диви приклучоци на системот за вода во Кавадарци

Откриени диви приклучоци на системот за вода во Кавадарци

Во координирана акција од страна на ЈП Комуналец , комуналните инспектори и МВР Кавадарци, откриени се 10 диви приклучоци на системот за вода за пиење, во нови,лозови насади и викендици во месноста Катуниште. Службите ќе реагираат согласно Законот.