Хроника 05. јули 2018. / 21:44

Лидерот на Христијанско братсво е хоспитализиран

Лидерот на Христијанско братсво е хоспитализиран

Жарко Гроздановски лидерот на Христијанско братсво е хоспитализиран на Карил. Засега нема официјални информации, освен информациите кои кружат низ социјалните медиуми. На неговиот Фејсбук профилот Жарко напиша  “Јас на КАРИЛ. Моите браќа на ПРОТЕСТ ! За МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ !!!,,