Хроника 15. јули 2020. / 14:55

Координатор на советничка група во Општина Бутел ги крши изборните правила

Координатор на советничка група во Општина Бутел ги крши изборните правила

Координатор на советничка група на една владејачка партија во Општина Бутел слика пред училиште каде се гласа и ги крши пзборните правила.