Хроника 15. декември 2018. / 15:48

Исчезна уште еден малолетник од Скопје

Исчезна уште еден малолетник од Скопје

Во Полициска станица Карпош, вчера во 15 часот, старател од Меѓуопштински центар за социјални работи, пријавила дека околу 09 часот во непознат правец се одалечило 16- годишно лице.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.