Хроника 01. јуни 2019. / 17:05

Гори автобус на Табановце – нема влез и излез од земјата

Гори автобус на Табановце – нема влез и излез од земјата

Запален автобус предизвика застој на граничниот премин Табановце, објави Република.

На преминот има метеж и не е дозволено поминување. Затворени се двата правци за влез и излез од земјата.

Засега е непозната причината за несреќата, во која за среќа нема жртви.