Хроника 26. јануари 2021. / 14:58

(ФОТО) Пожар во Струмица

(ФОТО) Пожар во Струмица

Денеска во 10:30 часот во село Бориево, ТППЕ Струмица со 2 ПП возило и 6 пожарникари спасители учествувале во гаснење на запалена штала, информираа од противпожарната служба на Струмица.

Пожарот бил успешно локализиран и ликвидиран, било спречено негово ширење кон другите објекти во негова близина.

 

Денес, (вторник) 26.01.2021 година во 10.30 часот во с.Бориево, ТППЕ Струмица со 2 ПП возило и 6 пожарникари спасители…

Posted by Пожарникари – Струмица on Tuesday, January 26, 2021