Хроника 24. септември 2019. / 15:58

(ФОТО) Новинар нападнат на работно место во државната телевизија

(ФОТО) Новинар нападнат на работно место во државната телевизија

Новинарот, вработен во македонската државна телевизија, Реџеп Ќамили, тврди дека е физички нападнат на работното место, кој исто така јавно го осуди физичкиот напад од страна на неговиот колега, Авни Ќаили, пренесува телевизијата Клан Македонија, пишува Курир.

Тој тврди дека бил нападнат и порано. Во телевизијата бил побаран и водителот Авни Ќаили да ги коментира наводите, но тој не дигнал на телефон.