Хроника 28. декември 2020. / 12:55

Ексклузивно: Приведени терористи во Македонија, дел од нив биле во ИСИС

Ексклузивно: Приведени терористи во Македонија, дел од нив биле во ИСИС

Приведени се осум лица за сторено кривично дело терористичка организација, дознава Економски Лидер.

Приведените лице  се од Скопје и Куманово, а претходно биле дел од ИСИС.

Во моментов во Македонија  набавувале поголем дел на оружје, а комуницирале преку мрежата Whats App

Наскоро повеќе информации.