Хроника 01. јуни 2019. / 12:53

Две лица загинаа во Чаир при отворање на канал

Две лица загинаа во Чаир при отворање на канал

Две лица загинаа, додека еден претрпе тешки телесни повреди како резултат на падот на земјата при отворање на канал, објави Алсат.

Двајцата загинати биле браќа кои работеле во компанијата каде што сопственик бил нивниот татко. Несреќата се случила во близина на основното училиште “Пенко” во Чаир.