Економија 03. септември 2019. / 16:41

ВО ЖИВО: Прес-конференција на премиерот Заев и Нина Групер

ВО ЖИВО: Прес-конференција на премиерот Заев и Нина Групер

Премиерот Зоран Заев и новата министерка за финансии Нина Ангеловска на прес-конференција во Владата информираат за одлуката за ребалансот на Буџетот донесена на денешната владина седница.