Економија 07. септември 2020. / 14:20

(ВО ЖИВО) Изјава на претседателот на ССМ и и премиерот Заев

(ВО ЖИВО) Изјава на претседателот на ССМ и и премиерот Заев

Изјава на претседателот на Сојузот на синдикати Дарко Димовски на Македонија и премиерот Зоран Заев, пред средбата, што тој и владиниот економски тим треба да ја остварат со претставници на Сојузот на синдикати.