Економија 24. февруари 2020. / 10:48

(ВИДЕО) Хаџи Мишев: Случајот ТЕ-ТО ја оштети Топлификација за триесетина милиони евра

(ВИДЕО) Хаџи Мишев: Случајот ТЕ-ТО ја оштети Топлификација за триесетина милиони евра

За случајот ТЕ-ТО, за лажниот стечај и за тоа дали имало криминал во овој случај, во интерву за „Лидер“ зборува директорот на „Топлификација“, Димитар Хаџи Мишев.